Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Внимание, Борисов, не пийте от шербета на Местан! Партия ДОСТ ще погребе ГЕРБ!

понеделник, 2 април 2018 г.

Share this history on :
ДПС не иска да приеме обратно Местан, Шабанали, Хафъзов и другите от ръководството на ДОСТ, затова партия ДОСТ ще работи заедно с ГЕРБ - това е коментарът в смесените региони през последните седмици, който действа на партийни активисти и на избиратели, следящи политическите процеси, като пролетни лъчи на мечка след зимен сън. Пробуждане, зареждане, задействане на електоралната машина, приятен адреналин за едни, пак кахъри за други, страх от неизвестното за трети.
Да, но това може да е пуснато в обръщение от „една жена“. Същата жена, която разправяше на президентските избори, че Борисов и Местан заедно ходят на лов.
Да, ама не е само една жена!
„ДОСТ е скритият коз на ГЕРБ. Основната ни задача сега е да възвърнем доверието на излъганите избиратели от лъжепартиите. В община Кърджали те са около 6 000 души. Ние трябва да им помогнем по-бързо да се осъзнаят и да отворим вратите на партията за тези излъгани хора", заяви кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС инж. Хасан Азис.
Тази сутрин от телевизионния екран Лютви Местан, освен, че репетирано бягаше от неудобните въпроси, с кеф разнасяше шербет ту на Бойко Борисов, ту на Реджеп Тайип Ердоган.
Наистина, не е само една жена!
*
ГЕРБ загуби президентските избори заради много грешки. Една от тях е, че позволи на Местан и ДОСТ да бъдат припознати от българските избиратели като част от кампанията в полза на Цецка Цачева.
Ако този път Бойко Борисов не реагира овреме, на следващите парламентарни избори ДОСТ ще погребе ГЕРБ. 
Публикувано в 24rodopi.com на 28 март Снимка: бТВ репортерите

0 коментара:

Публикуване на коментар