Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Почерпи приятел, заведи го на мача на „Арда“ в събота!

вторник, 7 август 2018 г.

Share this history on :
7 нашенци, които живеят и работят в Холандия, се прибраха за лятната почивка в родния край и… посетиха редакцията на 24rodopi.com, за да ни благодарят за излъчването на мачовете на „Арда“ в сезон 2017/2018 в Югоизточната Трета лига. В аматьорската група имаше такава възможност и наш екип беше почти на всеки мач и хиляди имаха възможност да гледат онлайн победите на „Арда“. Най-доволни бяха феновете, които са на гурбет в Холандия, Белгия, Германия, Англия…
7 от тях дойдоха в 24rodopi.com, за да признаят, че са станали по-големи фенове покрай многото новини в 24rodopi.com за новия поход на кърджалийския футбол към елита и за предаванията онлайн. Да благодарят и, разбира се, да поговорим за футбол. И заваляха въпроси, въпроси, въпроси…
Ще успее ли „Арда“ да дебютира в Първа лига още през пролетта на 2019-та? Това е въпросът на въпросите.
Решихме да почерпим големите приятели на „Арда“ от далечните земи със 7 билета за сектор „А“ за първия домакински мач във Втора лига, където кърджалийският клуб се завърна след 22-годишно прекъсване. И да призовем – почерпете и вие приятел с билет за мача на „Арда 1924“!
Правим го с усещането, че момчетата имат нужда от голяма подкрепа именно в този мач. Защото най-важна е подкрепата на публиката, после идват бонусите за победа, видимите и невидими ходове на ръководството, видимата и невидима истина за рестарта на ФК "Арда" (вече преименуван на "Арда 1924") и т.н.
Почерпи приятел, заведи го на първия мач на „Арда 1924“ във Втора лига!
И да си подразнен от организационните пропуски в клуба, и да ти е болно от забравената детско-юношеска школа…и да ти е смешно от обявената цена от 1000 лева за билет на мач във ВИП-ложата (най-скъпият в България), и да ти е тъжно, че на стадиона има затоплящи се седалки за няколко души, но не и тоалетни за феновете…. Ядосай се благородно и бъди на стадиона – дай сила на момчетата и покажи че важен е футболът на Кърджали. Почерпи приятел, заведи го на мача на „Арда 1924“ и дай кредит на доверие на отбора!
Ще разкъсат ли „родопските вълци” „шахматистите” от Радомир? Отговорът на този въпрос ще бъде ясен малко преди 20 часа в събота, когато ще приключи срещата между „Арда” и „Струмска слава”. „Сините” посрещат радомирци на своя стадион в мач от втория кръг на Втора лига. Мачът е от 18.00 часа.
Тимът на Елин Топузаков е на трета позиция във временното класиране, докато „Струмска слава” са пети. И двата отбора постигнаха минимални победи в първия кръг. Пет отбора във Втора лига са с по три точки след старта на шампионата.
Прякорът на клуба от Радомир е „шахматистите” заради цветове на фланелките. Тимът има скромна история въпреки, че е плод на обединението на отборите на „Мощ” и „Ураган” в края на двадесетте години на миналия век.
24rodopi.com, публикувано на 3 август
Бележка: Билети за предстоящата среща могат да бъдат закупени от касите на стадиона, които ще заработят в събота, от 13.00 часа до края на първото полувреме на срещата.
От ръководството на „Арда 1924“ съобщават, че се ограничава внасянето на всички видове бутилки с течности на територията на стадиона. Ограничението се налага от Българския футболен съюз след приетите тази година поправки в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. В домакинските мачове на „Арда 1924“ напитки и храна ще се предлагат вътре, на самия стадион.

0 коментара:

Публикуване на коментар