Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Дедо свърши парите! Връща се в политиката с файтон заплатаджии и шайка разбойници?

петък, 6 март 2015 г.

Share this history on :
Дедо пак го е закъсал с паричките!
Горите продадени, парите профукани на комар в Монако! И край Дедо все отбор юнаци - хрантутници заплатаджии и шайка разбойници!
Повечето българи така си обясняват анонсираната за понеделник пресконференция на Инициативен комитет по повод на инициирана подписка в подкрепа на българския цар Симеон II. България е република и такова животно, представящо се за цар, няма, ама нейсе!
77-годишният Симеон Сакскобургготски иска да се върне в политиката, забравил за вицовете за 800-те дни „оправяне" и прочие крилати фрази за разтоварване от рода на „Когато му дойде времето".
Сакскобургготски дойде с най-големия кредит на доверие, който българскияj народ е давал на политик, а си тръгна с пословичен народен шут – дори проценти за малка група в парламента не му достигнаха.
Повече от 100 политици, експерти, общественици, спортисти и други (сред подписалите има и кърджалийско присъствие – изкаралият половин мандат като земеделски министър в кабинета „НДСВ-ДПС" Мехмед Дикме от ардинското село Диамандово – б. р.) подписали Обръщение към българската общественост. В документа се настоява за обществена дискусия и обективно разглеждане на фактите от миналото и възможностите за бъдещ принос на цар Симеон II за развитието на съвременна България.
Опс, „Царят" да побърза защото Татяна Дончева с политическата си формация „Движение 21" и Велизар Енчев, който постави началото на българската „СИРИЗА", вече градят структури из страната и току е останал без локални дружинки. А само със софийски слугинаж и типажи, които в нормална държава отдавна да са зад решетки, партия в парламента трудно ще влезе.
Във времето на еуфорията „Всички са крадци, най-добре да дойде Симеон", за формацията на Саскобургготски НДСВ гласуваха над 11 000 кърджалийци. Днес, след поразиите на кабинетите „Сакскобургготски" и Тройната коалиция, едва ли в Кърджали ще се намерят е 110 (сто и десет) неосведомени избиратели.
24rodopi.com

2 коментара:

Анонимен каза...

пак зловреден коментар за Симеон . Че е цар цар е .Дано да дойде монархията , че да се отървем от партии. Ама който държи кокала няма да го пусне никога .А народа си има търпението от едно време и не се помръдва , само дето приказва, приказва.......

Анонимен каза...

пак зловреден коментар за Симеон . Че е цар цар е .Дано да дойде монархията , че да се отървем от партии. Ама който държи кокала няма да го пусне никога .А народа си има търпението от едно време и не се помръдва , само дето приказва, приказва.......

Публикуване на коментар