Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Ставаме дестинация и за Текме туризъм! Сами се предлагаме

неделя, 11 юни 2017 г.

Share this history on :
Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират страната ни заради задържането на сънародника им, изритал камериерка в главата. Тази година в туризма ни ще се влеят 250 милиона евро от скандинавските туристи, и то само от пакетите.
Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие
Така притеснено за сънародниците на бияча от Слънчев бряг, който брутално изрита в главата камериерка, коментира в студиото на Нова тв председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.
Един от шефовете на туризма се затюхкал за скандинавските селяни (биячът Ралф Сундберг живее в село на 500 км от Стокхолм и почивката му в България излиза почти без пари, сравнимо с разходите на туриста от Видинско, да речем, ако реши да почива в Слънчев бряг – б. р.), за социалните аутсайдери на Швеция,  които щели да се откажат да дойдат по нашето Черноморие, ако страната ни не се направи на нито видяла, нито чула за шведското текме в ченето на българска камериерка.
Сигурно телевизорът е бил развален, иначе няма логика българин да говори толкова неадекватно след подобен скандал. А туристически бос пък - хич, след като всички от бранша реват, че „на морето няма кой да работи“ и ще се наложи да се внасят кадри от чужбина.
Бедният турист от Запада ли е по-важен или българският бачкатор? Това задание би било хубаво домашно за г-н Рагин.
А иначе в търсене на раздуване на статистиката относно ръста на туристите у нас, които били 17 вида клиенти, не бива да се учудване ако неофициално из Европата ни рекламират и на 18-ия тип: България не е само „алкохолен рай и евтини момичета“, но предлага и нов вид преживяване – Текме туризъм.
Публикувано в 24rodopi.com на 7 юни

0 коментара:

Публикуване на коментар