Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

С една дузпа ГЕРБ вкара два гола в Джебел – и на ДОСТ, и на ДПС

неделя, 20 август 2017 г.

Share this history on :
Джебел е първата община на партия ДОСТ в България.
Това каза кметът Бахри Юмер и следва да признаем, че е така, защото нищо не последва от факта, че бе издигнат от ДПС и избран с гласовете на поддръжниците на Движението.
Управляващата сила в община Джебел е ДПС. Това пък декларират от Движението и следва да признаем, че е така, защото от протоколите на Общинската избирателната комисия е видно, че ДПС има най-много съветници в разпоредителния орган на Джебел.
Последният проблем на Джебел обаче беше решен от човек на ГЕРБ.
Областният управител Никола Чанев закара багер в квартал „Изгрев“, за да бъде досъборена опасна сграда. И си тръгна доволен заради гарантираната безопасна среда за децата и пенсионерите на Джебел, заради водачите на МПС, които вече не минават през квартала в режима на готовност „Внимавай, камъни падат от небето“, заради думите „Благодарим, чоджум, че ни чу!“.
*
На 12 август джебелчани алармираха 24rodopi.com, че имат проблем, но институциите в града не ги чуха. „Къща се руши в джебелския квартал „Изгрев“, а камъни и керемиди падат на отстоящия само на метър от нея тротоар“, заявиха местните.
По думите им, искали отдавна помощ и от кмета Бахри Юмер, и от Общинския съвет, и от ДПС, и от ДОСТ. Двете политически формации уж лошо се гледат, но и рахата не си развалят. Странна джебелска логика!
Изоставеният изселнически имот пустее от години и е опасен за преминаващите пешеходци и моторно-превозни средства, а падащите каменни блокове, тухли и керемиди застрашават живота на гражданите и сигурността на съседните сгради, сред които има и целодневна детска градина - това констатира дни след това проверка на специалисти, възложена от областния управител Никола Чанев.
На 17 август пък самият Чанев ръководеше акцията по разрушаването на опасната сграда.
Така с една дузпа ГЕРБ вкара два гола в Джебел - и на ДОСТ, и на ДПС!
Публикувано в 24rodopi.com на 18 август

0 коментара:

Публикуване на коментар