Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Кандидат за депутат от ДПС – кандидат и за партиен шеф при Кунева! Ще го видим ли на опашката пред Слави?

вторник, 30 януари 2018 г.

Share this history on :
Помните ли последната листа с кандидатите на ДПС за депутати? Не десетките мераклии, а одобрените за плакатното представяне пред електората. От 1 до 10? В бюлетината?
Не!? Не ви и трябва…
Но знайте, че един от тези кандидати за депутати преди да си помечтае за присъствие в Народното събрание като един от ПГ на ДПС, е бил кандидат за областен координатор на партията на Меглена Кунева. Подал документи точно, когато променил живота си от „кофти на село“ през „хубав в града“ до „макс хубав“, благодарение на материални облаги, които получавал покрай добрите си позиции в ДПС.
Всъщност, над 40 бяха мераклиите да станат №1 в Кърджали за Движение „България на гражданите“, която влезе в парламента в коалицията „Реформаторски блок“. Кунева, която е бивш еврокомисар и бивш вицепремиер и министър, взела молива и почнала да отмята мераклиите – този не става, този е „оцапан“, този корумпиран, този за "никакъв става"… Като стигнала до нашия човек, прегледала събраната информация за него, вдигнала глава, забила поглед в една точка, наместила си очилата, изрекла „Боже, опази България от такива!“ и зачеркнала името с три „Х“-а.
Далновидна жена. Не партията, а България!
Защото такива люде се редят на опашки пред де що се появи някоя нова политическа формация с добър стартов имидж.
*
Добър стартов имидж, като бъдещата партия на Слави Трифонов. Телевизионният водещ обяви кастинг за бъдещия си политически проект на 2, 3 и 4 февруари. 3777 души от цялата страна и нашенци в чужбина са изявили желание да се включат в него. Събеседването ще бъде предавано на живо онлайн.
„С всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна“, пише Слави Трифонов. „Аз и моите колеги от Инициативния комитет за провеждането на Референдума, решихме да ви покажем други хора – различни от сегашните политици. Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужават една модерна и цивилизована държава“, допълва той.
*
Не е само нашият герой, който се хванал за хранилката на ДПС - твърде много са тези, които си отварят очите за появата на нов политически субект, който има шансове да се докосне до властта. И гледат да са от първите записали се. А като видят, че сметките им не излизат, първи побягват, сочейки с пръст - „тези са боклуци!“.
Кои ли кърджалийци ще се опитат да преметнат Слави и екипа му!?
*
И накрая, важният въпрос – нашият герой един от тези 3 777 души ли е?
По-скоро не, защото на дневен ред е флиртът му с ГЕРБ. Тези дни той изплакал „болката“ си пред един от най-важните хора на ГЕРБ в Кърджали. Никога не бил от ДПС, малко насила го пишели депесар. Това твърди оня от кандидат-депутатската листа на ДПС!? Никога не бил от ДПС, но от партията му поставили ултиматум, че или ще бъде, или бизнесът му няма да бъде толкова цветущ.
Сиреч, от ДПС са го хванали за ухото, вкарали го в партията и го направили милионер!
Айде, бе! 
Публикувано в 24rodopi.com на 29 януари

0 коментара:

Публикуване на коментар